Sökområde Båstad Skåne Sverige

Bilreparationer Båstad

Jattes Bil & Motor - Bilreparationer i Båstad. Dags för bilreparation? Boka tid hos oss på Jattes redan idag! Vi utför bilreparationer på så gott som alla bilmodeller. Vi använder bildelar av högsta kvalitet med 3 års garanti på reservdelar. Välkommen till Jattes Bil & Motor i Båstad!

Bilreparationer Båstad | Jattes Bil & Motor AB

Välkommen till Jattes Bil & Motor AB!

Reparationer • Service • Däck • AC

Hos oss på Jattes Bil & Motor AB är det du som kund som är viktigast och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss.

Därför reparerar och servar vi din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner, med bildelar av högsta kvalitet – vilket innebär att du behåller eventuell nybilsgaranti på bilen. Vi lämnar 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

Reparationer
Reparation av delar som slits eller går sönder på bilen är viktigt. Allt från bromsar till stötdämpare och torkarblad. Detta kräver stort kunnande och ofta specialutrustning för att på ett korrekt sätt genomföra reparationen. Du kan känna dig trygg när du lämnar in bilen till en av Autoexpertens verkstäder och dessutom får du 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. 


Varmt välkommen att boka tid hos oss redan idag


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information